top of page

Wie ben ik?

Sinds augustus 2021 mag ik mij officieel sociaal psycholoog/gedragsveranderaar noemen. Maar ik zet mij al jaren in voor het welzijn van met name kinderen en jongeren. 

IMG_20210911_221356_890.jpg
Zijn is buitenzijn

Zelf ben ik een fervent sporter en wat ze een "buitenmens" noemen. Je ziet mij dan ook vaak over trails in de bossen vliegen op de mountainbike of lekker op de wat meer begaande paden met de gravelbike. Daarnaast wordt mijn eigen benenwagen geregeld van stal gehaald. Heerlijk naar buiten en de natuur in!

IMG-20220915-WA0061.jpg
Kracht van bewegen

Al van jongs af aan heb ik een fascinatie voor onder andere sport en bewegen gecombineerd met persoonlijke begeleiding en gezondheid. Deze fascinatie mag ik al een tijdje combineren met mijn passie voor gedragsverandering en mensen. 

Sporten en bewegen is één van de belangrijkste medicijnen bij @Change. Het opent deuren en biedt mogelijkheden. Niet alleen fysiek, maar ook zeker mentaal. Tijdens het bewegen en lekker buitenzijn komen vaak net andere dingen naar boven in gedrag en gedachtes en het biedt talloze mogelijkheden voor (nieuwe) ervaringen. Dit zorgt voor nieuwe aanknopingspunten. Daarom zet ik bij @Change vooral (buiten) bewegen in om tot duurzame gedragsverandering te komen. Om je zo weer op de voor jou juiste (t)rail te zetten. 

Mens & maatschappij

Naast deze persoonlijke begeleiding ben ik ook zeer gepassioneerd in het positief veranderen van groepen mensen. Ik ben geschoold in het onderzoek doen naar maatschappelijke gedragsvraagstukken en ik vind hierin een uitdaging nooit verkeerd. Vooral voor onderwerpen als discriminatie, groepsdruk en pesten kun je me spreekwoordelijk wakker maken, maar mijn nieuwsgierigheid gaat zeer zeker verder dan alleen deze onderwerpen. 

Daarnaast ben ik opgeleid als weerbaarheidstrainer volgens de Bertha B. Methode.

In al mijn projecten en trajecten zet ik mijn ervaring als gedragsveranderaar samen met mijn levenservaring(en), eigen-wijsheid en creativiteit in om het gedrag van mensen voor zichzelf en de omgeving positief te veranderen. 

Dus zit je met een gedragsvraagstuk en kun je hulp, advies of wat dan ook gebruiken om jezelf of anderen weer op de juiste (t)rails te krijgen?

Laat dan gerust een berichtje achter. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Anne Verlaek

bottom of page