top of page
filharmonisch

@Change gaat voor positieve gedragsverandering

Waarom doen mensen wat ze doen? En hoe verander je gedrag van mensen?

Wat beweegt mensen écht?

Bij veel (maatschappelijke) problemen kom je menselijk gedrag tegen. Wil je tot een oplossing komen, dan moet je vaak kijken naar de onderliggende verklaring(en) van het gedrag. Wanneer je niet goed begrijpt wat mensen écht beweegt kom je niet tot een effectieve oplossing.

Gedragsverandering is noodzakelijk, maar dit teweegbrengen is een uitdaging. Mensen zien zichzelf graag als rationele wezens, maar dit blijken we vaak toch minder te zijn dan verwacht. Gedrag is voornamelijk onbewust. Gelukkig kun je ook op de onbewuste psychologische factoren inspelen voor een duurzame positieve gedragsverandering. Kleine veranderingen hebben al een groot effect. Daarom is gedragsverandering een sterk middel voor de verbetering van onze wereld. 

Waarom naar @Change?

@Change kan je helpen in het begrijpen van de psychologie achter het gedrag van mensen.

Daarnaast kan @Change je laten zien op welke manier je gedrag succesvol én langdurig kunt veranderen. 

 

Bij @Change wordt altijd de verbinding gezocht tussen de wetenschap met al z'n theorieën en de praktijk. Dit wordt gecombineerd met een vleugje creativiteit, een goede dosis eigenwijsheid en positiviteit en veel enthousiasme om te werken aan uiteenlopende maatschappelijke en persoonlijke gedragsvraagstukken. Met als ultieme doel een oplossing te vinden die de maatschappij of jou vooruit helpt. 

Diensten

Brainstorm naar succes

Brainstormen

Heb je behoefte aan een frisse blik om te kijken naar een (maatschappelijk) gedragsprobleem of -vraagstuk? Dan kun je bij @Change terecht voor een brainstormsessie. Samen gaan we proberen om tot concrete mogelijkheden te komen voor het probleem.

Het analyseren van de data

Onderzoek & Advies

Heb je er meer behoefte aan dat @Change meer in het vraagstuk duikt? Dan kun je bij @Change terecht voor een gedragsanalyse waarbij in kaart wordt gebracht aan welke knoppen je kunt draaien om tot je doel te komen. Zoveel mogelijk op basis van wetenschappelijk onderzoek, maar altijd met het oog op de praktijk. Dus geen abstract gedoe.  

jumping

Bewegen

Bij gedragsverandering gaat het vaak over mensen in beweging krijgen. Bij @Change is bewegen niet een doel op zich, maar ook een middel om tot een doel te komen. Bewegen is van grote meerwaarde en breed inzetbaar. Hierdoor is het van grote waarde voor de persoonlijke ontwikkeling én voor de ontwikkeling als maatschappij. @Change denkt dan ook graag mee in wat beweging voor jou kan beteken. 

bottom of page